De feestdagen komen er weer aan! Dat betekent grote drukte voor de taxibedrijven! Vooral voor Oud en Nieuw zal de agenda snel gevuld zijn. AdriTax rijdt alle feestdagen van 18:00uur tot 06:00uur. Voor Oudejaarsnacht geldt dat er niet gereden wordt tussen 23:30uur en 00:30uur.

Om de planning zo goed mogelijk te kunnen verzorgen, verzoeken wij u uw gewenste reservering voor de feestdagen bij voorkeur via het contactformulier in te vullen of een email te versturen. Wij kunnen dan een zo effectief mogelijke planning maken om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen die nacht. Vermeldt u alstublieft het ophaal- en bestemmingsadres, aantal personen, gewenste tijd en het telefoonnummer waarop u die avond te bereiken bent. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag, laten wij u zo snel mogelijk weten of reservering wel of niet mogelijk is.

Wilt u er rekening mee houden dat de gereserveerde tijd een richttijd is, waarbij de chauffeur tussen een kwartier eerder en een kwartier later voor komt rijden. Probeert u dan zo snel mogelijk in te stappen om ons te helpen vertragingstijden zoveel mogelijk te voorkomen.

Oudejaarsavond van 00:30uur tot 06:00uur rekenen wij een toeslag van €5,00 per rit. Aan vaste klanten van AdriTax wordt deze toeslag niet berekent.